Gavrilo
Srbija

Kristijano Ronaldo poslao potpisan dres za Gavrila

Izvor: 
Tanjug Čet, 06/05/2021 - 15:54Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija "Mocart" odmah ga je stavila na aukciju od koje će ceo prihod ići za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Kako se navodi u saopštenju, početna cena dresa je milion dinara.

Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje.

Kompanija Mocart je zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji.

Kapiten evropskih šampiona čuo je da je slučaj "traka" imao humanitarni odjek i da je tada u fond otišlo 64.000 evra. Bilo mu je drago da je od tog celog događaja na kraju ispalo nešto veoma lepo i odlučio je da pošalje svoj potpisan dres: "Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!"

Kristijano je u revoltu bacio svoje kapitensko obeležje posle poništenog gola na meču Srbija - Portugal, ali se niko neće sećati rezultata 2:2, ni uklizavanja Mitrovića, ni besa Ronalda.

Pamtiće se samo udarna priča iz svetskih medija - da je jedan vatrogasac uzeo traku i iskoristio je za pomoć osmomesečnoj bebi. Đorđe Vukićević je sa organizacijom "Zajedno za život" Jovana Simića digao celu Srbiju na noge sa tom aukcijom, a Mocart se nije zaustavio na kupovini trake i donaciji od 7,5 miliona dinara.

Glavni cilj je bio da se probudi društveno-odgovorna svest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile - Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov prezimenjak Aleksandar takođe dres Srbije…

 
MarketingNajnovije vesti