Srbija

Marić: Batina je iz raja izašla, na Hepiju neće više biti Parova i Zadruge već rijaliti sa terena

Izvor: 
FoNet/Beta/N1 Sre, 13/07/2022 - 20:17Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić rekao je da TV Hepi više neće praviti rijaliti prisilnog okruženja kao što su Parovi i Zadruga, već rijaliti sa terena, "u formi dokumentarnog programa".

 

Marić je, u okviru razgovora Regulatornog tela za elektronske medije (REM) sa kandidatima za nacionalne fekvencije, rekao da je ta televizija "uspela da sa informativnim programom napravi rezultate veće od rijalitija".
 

Na opasku predsednice Saveta REM Olivere Zekić da imaju samo "ruske špijune" u programu, Marić je rekao da se na TV Hepi može čuti nešto što nema na drugim televizijama.

 
Članica Saveta REM Judita Popović je pitala koja je garancija da će TV Hepi poštovati propise jer je bilo odluka o tome da su kršili medijske zakone, Marić je rekao da su prihvatili sve kazne i da su promenili program, dodajući da zbog toga "sami sebe ne mogu da poznaju i da su se promenili kad god su ih tukli".
 
"Batina je iz raja izašla", rekao je Marić.
 
Članica Saveta REM Aleksandra Janković je rekla da je prijatno iznenađena što će biti uveden verski program na TV Hepi, ali da je 0,5 odsto malo i pitala da li će biti specijalizovanih emisija na tu temu.
 
Marić je rekao da će taj program biti ubačen u vreme kada ih najviše ljudi gleda, ujutro, posle ručka i u informativnim emisijama. 
 
Višnja Aranđelović je podsetila da je na Hepiju bilo govora mržnje i pitala šta je garancija da toga neće biti.
 
Marić je ponovio da su rijalitijima i skandaloznim emisijama pokušavali da se izbore za gledanost, ali da su sada u tome uspeli i da sada informativne emisije gleda više od dva miliona ljudi.
 MarketingNajnovije vesti