Zatvor Foto: pixabay
Srbija

Miroslavu Miki Aleksiću još mesec dana pritvora

Izvor: 
Tanjug Pet, 18/06/2021 - 14:06
Viši sud u Beogradu danas je ponovo produžio za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.
 
Pritvor mu je produžen da ne bi u kratkom roku ponovio krivična dela i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u Višem sudu.
 
Aleksić je u pritvoru od hapšenja 16. januara ove godine. Optužnica protiv Aleksića nalazi se u fazi odlučivanja ima li mesta potvrđivanju optužnice u smislu osnovanosti sumnje da su počinjena krivična dela.
 
Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.
 
Aleksića je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke koje su takođe pohađale njegovu školu glume.MarketingNajnovije vesti