Intervencija noću Foto: piqsels
Srbija

Mladić ubijen u pucnjavi u Novom Sadu, muškarac ranjen VIDEO

Izvor: 
021 Čet, 02/09/2021 - 23:14Jedan mladić (26) je ubijen, a jedan muškarac ranjen u pucnjavi (47) do koje je večeras došlo u novosadskom naselju Detelinara, saznaje 021.rs.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na licu mesta konstatovali smrt dvadesetšestogodišnjaka. Muškarac (47) je zbrinut na licu mesta i u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako saznajemo, on je ranjen u ruku. Takođe, nezvanično, ranjeni muškarac je od ranije poznat policiji.
 
Do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.
 
Na licu mesta su policija i hitna pomoć.
 
Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca pre nego što je otišao.
 
Reporter 021.rs javlja i da je jedna osoba privedena.
 
Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.
 
Policija trenutno vrši uviđaj na mestu gde je automobil pronađen.
 MarketingNajnovije vesti