Izbor najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika Srbije Foto: Privredna komora Vojvodine
Srbija

Otvoren konkurs za izbor najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika Srbije

Izvor: 
013info Sre, 23/02/2022 - 17:27U Privrednoj komori Vojvodine predstavljen je projekat „Izbor najboljeg poljoprivrednog gazdinstva i najboljeg mladog poljoprivrednika Srbije“, koji sprovodi Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika SUMP.

Sekretar Udruženja poljoprivrede Privredne komore Vojvodine Mladen Petković istakao je da je projekat važan jer ističe pozicioniranje poljoprivrede, saopštila je PK Vojvodine.

“Želimo da istaknemo značaj poljoprivrede u našoj zemlji kao i da istaknemo kvalitetne proizvode i proizvođače koje imamo”, naveo je on.

Sekretar  Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika Aleksandar Milovanović pozvao je poljoprivrednike da se prijave na konkurs ističući da je konkurs u ovom trenutku otvoren i da se svi zainteresovani mogu prijaviti na zvaničnoj stranici najboljegazdinstvo.rs.

Jedna od propozicija konkursa je da poljoprivrednici između ostalog treba da prikažu neku održivu inovaciju, navodi se u saopštenju.

Posle prijave, prvih 15 rangiranih će žiri zajedno sa organizatorima obići i izabrati najbolje, a oni će biti prikazani kroz 15 video zapisa koji će biti plasirani široj publici. Cilj ovog projekta jeste upravo promovisanje poljoprivrede.

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika projekat sprovodi u saradnji sa kompanijom Kolor Medija Grupa i uz institucionalnu podršku Privredne komore Vojvodine.

 
MarketingNajnovije vesti