Srbija

Pančevac Uroš Mirković dobio Fiat 500L u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: 
RTS Sub, 12/12/2020 - 19:23Pet automobila "fijat 500L" i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Branislav Stolić iz beogradskog naselja Resnik, a jedan od fijata dobio je Pančevac Uroš Mirković.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa više od četiri i po miliona pristiglih koverti, izvlačio je glumac Luka Raco.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Obradović Slavica iz Žabara, Uroš Mirković iz Pančeva, Jovan Ivanišević iz Zrenjanina, Nada Živkov iz Tovariševa i Nedeljković Gordana iz Odžaka.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Branislav Stolić iz Resnika . 

Sve koverte poslate od 15. oktobra nalaze se u bazenu i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Učešće u nagradnoj igri je epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Koverte se pakuju i adresiraju kod kuće - na poleđini koverte napiše se ime i prezime, adresa iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020".

Da bi vaše prijave našle put do studija u narednim izvlačenjima i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubacite u najbliže poštansko sanduče, bez markice.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, u prošlom kolu dobila je Ljiljana Nikolić iz Uba

U nagradnoj igri pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

 
MarketingNajnovije vesti