Privredna komora Srbije
Srbija

PKS pokrenula Covid 19 info servis za privredu

Izvor: 
Beta Čet, 12/03/2020 - 11:40Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je novi specijalizovani info servis povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, saopšteno je danas iz PKS.

Na info servisu privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate Komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

„Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku“, rekao je Čadež.

Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na [email protected], a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

 MarketingNajnovije vesti