Aida Ćorović printscreen (N1)
Srbija

Ponovo napadnuta Aida Ćorović, drugi put u poslednjih pet dana

Izvor: 
nova.rs Pon, 03/01/2022 - 19:27Aktivistkinja Aida Ćorović objavila je na društvenim mrežama da je danas napadnuta, drugi put u poslednjih pet dana, "na ulici od strane huligana koji čuvaju mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću".

 

„Pre pet dana su mene i snimatelja Delimira koji radi za RTL News Netherlands, dva huligana ispolivali Fantom“, napisala je ona na svom Fejsbuk nalogu, dodajući da je napad propraćen uvredama na njen račun.

Danas ju je, u njenoj ulici, jedan „klinac“ ispolivao koka kolom, uputivši joj takođe brojne uvrede, piše Nova.rs.

"Pratio me je od novinskog kioska i kad sam skrenula u svoju ulicu, polio me je flašom koka-kole i sve snimao telefonom", dodala je ona.

Prema njenim rečima, oba napada su prijavljena policiji.

"Sumnjam da će se išta desiti, jer je iz aviona vidljivo ko stoji iza tih malih dripaca. Meni je, takođe jasno da su oni glineni golubovi ove vlasti i da će prvi stradati od ruku nalogodavaca koji su im naredili da maltretiraju građane i građanke Vračara i Beograda", napisala je Ćorović, navodeći da su za ovakve napade "direktno odgovorni ministar unutrašnjih poslova Aleksanadar Vulin i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić".

Dodaje i da ako joj se "bilo šta ozbiljnije desi, oni će biti saučesnici u tome".

"Nadam se da opozicija i u ovim napadima neće ponovo videti 'sitan vez' i rasipanje narodnog bunta, jer je maltretiranje neistomišljenika mnogo dublji i veći problem čije žrtve možemo svi da postanemo", zaključila je Aida Ćorović na svom Fejsbuk nalogu.

 
MarketingNajnovije vesti