Pošta konkurs
Srbija

Pošta pokreće nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena"

Izvor: 
013info Pon, 07/03/2022 - 17:22Pošta Srbije sutra pokreće prvi nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena”, pod sloganom Najbolje tek dolazi, čime se pridružila inicijativi i planovima Vlade Republike Srbije za podršku ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada.

- Dosledno ispunjavajući svoju društveno-odgovornu ulogu, Pošta je konkurs namenila preduzetnicama ili osnivačima i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, sa ciljem da pomogne osnaživanje i promociju ženskog preduzetništva kroz afirmaciju biznisa čije su vlasnice žene, kao i njihovu veću konkurentnost i bolje pozicioniranje na nacionalnom tržištu roba i usluga. Nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena” traje do 8. aprila 2022, a kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti i uspešnost prezentovanih poslovnihb aktivnosti ili poslovne ideje, saopšteno je iz Pošte.

Prijave će ocenjivati stručna Komisija, a proglašenje pobednica konkursa biće organizovano krajem aprila. Za 100 kandidatkinja čije prijave budu najbolje ocenjene,

Pošta će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije u vidu predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, na monitorima u poštama, i na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostpne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, a Pošta Srbije poziva sve preduzetnice širom zemlje da se uključe u konkurs za izbor uspešnih poslovnih žena Srbije. Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa [email protected].

 

 
MarketingNajnovije vesti