Foto: maxpixel
Srbija

Poternica za dvojicom zbog pucnjave u "Stefan Braunu"

Izvor: 
Tanjug Pet, 18/03/2022 - 12:15Viši sud u Beogradu naložio je raspisivanje poternice za A. Š. i Stefanom V, osumnjičenima za učešće u obračunu u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" M.Č. (41), u noći između ponedeljka i utorka.

Sud im je takođe odredio pritvor iz svih zakonskih razloga-opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti, rekla je Tanjugu portparol suda Tatjana Matić.

Drugoj dvojici osumnjičenih za učešće u ovom obračunu S.T. (42) i N.S. (25) koji su uhapšeni sutradan, određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti.

M.D. (28) koja se tereti zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave, puštena je da se brani sa slobode uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Četvorica muškaraca se terete za da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja.

Prema nezvaničnim informacijama M. D, je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.

A.Š. je nezvanično ispalio hice u M.Č.
MarketingNajnovije vesti