Foto: Ministarstvo finansija
Srbija

Potpisan ugovor sa dobitnicom stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: 
RTS Pet, 15/10/2021 - 19:10Ministar finansija Siniša Mali potpisao je sa pomoćnicom direktora u Republičkoj direkciji za imovinu Aleksandrom Gavrilović i budućom vlasnicom Stanicom Smiljković ugovor o dodeli dvoiposobnog stana u naselju "Zemunske kapije", osvojenog u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", saopštilo je Ministarstvo finansija.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su dobitnica stana Stanica Smiljković, njen suprug Dragan, ćerke Snežana i Jasmina i zet Vladan.

"Srećna sam i verujem u ovu igru. Da nisam verovala ne bih je ni igrala, a igraću je i dalje. Nastavila sam da šaljem koverte. Preporučila bih svima da sakupljaju račune i učestvuju u nagradnoj igri, da šalju i da se nadaju", rekla je Smiljkovićeva nakon potpisivanja ugovora.

Kaže da se još uvek ne zna kojoj će ćerci pripasti stan i da je ostalo da se njih dve dogovore.

Suprug Dragan kratko je rekao da je on uglavnom nosio koverte u poštu, kao i da je donosio račune iz marketa.

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je Stanici, Draganu, Jasmini i Snežani i zetu Vladanu na dobijenoj nagradi i zahvalio im na učešću u nagradnoj igri.

Kako je istakao zahvaljujući i igri i njima, jača se svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije.

Mali je rekao da im želi puno lepih i srećnih trenutaka u novom stranu, da nastave da igraju ali i da uzimaju račune i nakon završetka igre.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

 
MarketingNajnovije vesti