uzmi račun i pobedi
Srbija

Potpisan ugovor sa dobitnikom stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Izvor: 
013info Pet, 18/06/2021 - 15:32
Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali potpisao je danas sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem, direktorom Građevinske direkcije Srbije Mirkom Petrovićem i dobitnikom stana Ivanom Todosićem ugovor o dodeli dvoiposobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ u okviru drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Todosić je kao dobitnik najvrednije nagrade petog kola izvučen pre šest dana, kada je dodeljeno i pet automobila "fijat 500L".

Mali je poželeo srećnom dobitniku puno lepih trenutaka i uspomena u novom stanu, i iskazao zahvalnost porodici Todosić na učešću u nagradnoj igri i njihovom doprinosu u suzbijanju sive ekonomije, saopšteno je na sajtu Vlade.

"Važna nam je podrška svih građana Srbije da kroz ovakve nagradne igre razvijamo svest o tome koliko je značajna borba protiv sive ekonomije i koliko je važno uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine", objasnio je Mali.

Ministar je još jednom pozvao građane da i dalje uzimaju učešće u ovoj nagradnoj igri, navodeći da se na jesen ove godine očekuje naredno kolo.

 
MarketingNajnovije vesti