uzmi račun i pobedi
Srbija

Poznati dobitnici dugog izvlačenja jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Izvor: 
013info Sub, 25/09/2021 - 18:42U drugom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 9.219.664 pristiglih koverata, izvukla je glumica i voditeljka Anđelka Prpić.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Mladen Smiljanić iz Beograda, Zorica Tucakov iz Zrenjanina, Drina Đorđević iz Surčina, Lazar Milošević iz Kruševca i Vera Bosnić iz Zemun polja.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

I generalni direktor "Pošta Srbije" Zoran Đorđević prisustvovao je izvlačenju, i ukazao da raste svet građana u pogledu borbe protiv sive ekonomije.

"Borba protiv sive ekonomije se nastavlja, a nagradna igra tome doprinosi", ocenio je Đorđević.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobio Titomir Stojković iz Boleča u Beogradu.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla [email protected], za sva dodatna pitanja i podršku.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti