uzmi račun i pobedi
Srbija

Poznati dobitnici trećeg izvlačenja jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: 
RTS Sub, 02/10/2021 - 18:49U trećem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu. Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Marjana Đekić iz Beograda.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 10.094.869 pristiglih koverata, izvukli su ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i vateroplista Nikola Rađen.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ljubičica Miljković iz Knjaževca, Aleksandra Pavić iz Beograda, Aleksandra Stuparević iz Bora, Snežana Grujić Komarčić iz Beograda, Biljana Nedeljković iz Kragujevca.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Marjana Đekić iz Beograda.

Koverat koji je potpisala Vesna Popović sa Banovog Brda, izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije bio ispravan, pošto nije napisan broj telefona.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i zamenica predsednice Komisije, Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Ministar Momirović je istakao da je uzimanje računa ključno za borbu protiv sive ekonomije, i ocenio da je to posebno teško u građevinarstvu.

Ističe da je problem složen, da se vlada protiv toga efikasno bori, i apeluje na građane da se pridržavaju pravila i uzimaju račune.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, stan je dobila Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je potpuno besplatno.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla [email protected], za sva dodatna pitanja i podršku.

 
MarketingNajnovije vesti