Pixabay
Srbija

Predsednik uručio nagrade pobednicima konkursa "Naša najlepša Srbija"

Izvor: 
Tanjug/Euronews Srbija Sub, 14/01/2023 - 06:14Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je nagrade autorima fotografija sa konkursa "Naša najlepša Srbija", na izložbi njihovih radova u Palati Srbija.

Na izložbi je predstavljeno 29 autorskih fotografija objavljenih tokom trajanja konkursa, a pobednička fotografija koja je imala najviše lajkova na instagramu je autorke Dragane Macure, koja je fotografisala jezero Perućac. 

Njena slika imala je 6.488 lajkova na Instagramu.

Konkurs "Naša najlepša Srbija" organizovan je u junu prošle godine sa ciljem da se na najbolji način promoviše lepota Srbije, a svake nedelje birana je najlepša autorska fotografija, koju su kandidati slali na mejl Predsedništva otvoren za tu namenu.

Konkurs je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu  @buducnostsrbijeav u cilju promocije jedinstvene lepote, običaja i nasleđa Srbije. 

"Putovanje po Srbiji" nastavlja se i ove godine uz poziv predsednika Vučića građanima da svoje autorske fotografije najlepšeg domaćinstva Srbije šalju na e-poštu [email protected] .
MarketingNajnovije vesti