Automobil Foto: pixabay
Srbija

Prekršajne prijave protiv vozača - upravljali automobilom bez dozvole, prekoračili brzinu, bili pod dejstvom alkohola

Izvor: 
013info Čet, 03/03/2022 - 12:20Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih prekršaja.

Saobraćajna policija je jutros u 10.19 časova na auto-putu Beograd-Niš, u mestu Kolari kod Smedereva, presretačem zaustavila četrdesetčetvorogodišnjeg turskog državljanina koji je upravljao automobilom marke „BMV“ brzinom od 222 kilometra na čas, na delu gde je ograničenje 130, a proverom je utvrđeno da kod sebe ne poseduje vozačku dozvolu. 

Policija je sinoć oko 23.12 časova u Novom Beogradu presretačem zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača automobila „audi a6“ koji je upravljao vozilom brzinom od 129,1 kilometara na čas, dok je na tom delu ograničenje 80. Alkotestiranjem vozača utvrđeno je da je imao 1,37 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je na teritoriji Savskog venca zaustavila presretačem i četrdesetdvogodišnjeg vozača automobila marke „folksvagen golf“, koji se kretao brzinom od 117 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 80. Daljom kontrolom utvrđeno je da kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Oko 23.55 časova, policija je na Paliluli zaustavila četrdesettrogodišnjeg vozača automobila marke „fijat“, koji je, kako je alkotestiranjem utvrđeno, upravljao sa 2,02 promila alkohola u organizmu, što predstavlja nasilničku vožnju.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
MarketingNajnovije vesti