Photo: Pexels
Srbija

Putem Viber grupe - do konkursa za poljoprivrednike

Izvor: 
RTV Pet, 15/10/2021 - 12:54Kako bi poljoprivrednici na vreme bili informisani o uredbama i konkursima, Ministarstvo poljoprivrede je pokrenulo grupu na viberu u kojoj se plasiraju te aktuelne informacije

Nakon nekoliko meseci postojanja tog servisa analiza je pokazala da su zadovoljni kako korisnici, tako i zaposleni u Ministarstvu poljoprivrede.

Više nema opravdanja za izgovor poput: nisam znao za konkurs pa se nisam prijavio.

Sve važno sada je na jednom mestu na viber grupi a učlanjenje je potpuno besplatno.

Savetnik ministra poljoprivrede Goran Đaković kaže da se u ovu grupu do sada prijavilo više od 7 hiljada poljoprivrednika.

"Vi na ovaj način direktno, u realnom vremenu, dobijete informaciju pa tako nema šanse da zakasnite na konkurs" rekao je Đaković. Dnevno je aktivno preko 6 hiljada osoba a najaktivniji su oni od 25 do 54 godina. Osim, naravno najviše članova iz Srbije, ima ih iz Ukrajine, Rusije i BIH.

Jedan od članova grupe je i Dane Lončar, stočar iz Beške, koji kaže da im dosta znači viber grupno obaveštavanje i da regularno prate dešavanja i objave Ministarstva.

Biljana Tomić, iz Erkovca koja se bavi pčelarstvom kaže da joj ovaj vid informisanja puno koristi.

"S obzirom da su žene i mladi u fokusu kreditiranja, sve to saznajem pravovremeno sa viber grupe.

Na sajtu Ministarstva poljioprivrede postoji QR code koji zainteresovani mogu da skeniraju i tako se prijave u ovu viber grupu.
MarketingNajnovije vesti