Aleksandar Šapić printscreen
Srbija

Šapićev hvalospev: Svedoci smo nastajanja nove Srbije, njen ideolog je Aleksandar Vučić

Izvor: 
FoNet Ned, 19/09/2021 - 13:37


Svedoci smo nastajanja jedne nove Srbije, vojno snažnije, ekonomski stabilne, geopolitički mudro pozicionirane a ujedno nacionalno i identitetski osvešćene, kaže potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić.
 
Kako je dodao, "utemeljivač i tvorac te savremene Srbije i prvi ideolog je Aleksandar Vučić".
 
On je na TV Prva istakao da Srbija prvi put ima predsednika koji je, osim što je predsednik njenih građana, i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i ocenio da je politika koju Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije već celokupnog srpskog naroda.
 
"Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji, a ne Srbija njemu", ocenio je Šapić.
 
Govoreći o međustranačkom dijalogu i pregovorima dela opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, on je upitao kako su to od "ljudi zbog kojih će demokratija u Srbiji da procveta", evroparlamentarci danas za opoziciju postali "Vučićevi plaćenici".
 
"Jesu li sada evroparlamentarci dobri ili loši? Od simbola istine, demokratije i pravičnosti Tanja Fajon i Vladimir Bilčik došli su do toga da su sada nebitni i da ih je Vučić potkupio. Pitanje za taj deo opozicije je: Znate li tačno šta hoćete", upitao je Šapić.
 

 

 

 

 
MarketingNajnovije vesti