Čekić Foto: pixabay
Srbija

Šef voznog parka napao vozača čekićem i kleštima u Domu zdravlja u Leskovcu

Izvor: 
Juzne vesti Uto, 01/12/2020 - 21:21Jedna osoba je povređena i zbrinuta u leskovačkoj Hitnoj pomoći nakon incidenta koji se jutros oko 9 sati dogodio u krugu Doma zdravlja, a u kome su učestvovala dvojica zaposlenih.

U incidentu su učestovali vozač hitne pomoći P. P. i šef voznog parka S. S, potvđuje direktor Doma zdravlja Slaviša Božić, a sa višestrukim povredama medicinarima se javio vozač kome je ostala još samo jedna godina do odlaska u penziju.
 
On tvrdi da ga je njegov nadređeni napao čekićem i kleštima.
 
"Razbijena mi je usna, leva butina je otekla, imam i povrede ruke kojom sam se branio. Prijavio sam šefu da curi gorivo na crevu na autu kojim sam prevozio doktore i medicinske sestre. On je počeo da viče na mene, rekao da serviseri neće da poporavljaju naša vozila i krenuo je da rastura auto. Rekao je da sam neodgovoran, psovao me i nakon rasprave me je napao. Udario me je više puta", tvrdi za Južne vesti povređeni Leskovčanin.
 
Incident je prijavljen policiji i, kako kažu, rad je u toku, a više informacija imaće u toku dana.
 
"Još uvek nije obavešteno ni Tužilaštvo, radi se na slučaju, imamo prijavljen događaj", kažu za Južne vesti u policiji.
 
Direktor Doma zdravlja potvđuje da se incident dogodio, ali kaže da ne može da komentariše šta se tačno dogodilo.
 
"Učestvovali su šef voznog parka i vozač, tačno je. Imamo sve na snimcima sigurnosnih kamera, policija će da obavi svoj deo posla. Nije bila tuča, incident je u pitanju. Ne mogu da komentarišem, prijavljen je incident, a imaćemo i internu kontrolu", kaže Božić.
 
On kaže da je došlo do rasprave, a da će istraga utvrditi šta se tačno dogodilo.
 MarketingNajnovije vesti