Srđan Đoković printscreen
Srbija

Srđan Đoković: Moj sin je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu i licemerje

Izvor: 
021 Čet, 06/01/2022 - 09:17Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izrazio je ogorčenje tretmanom sa kojim se njegov sin suočava u Australiji.
 
Đoković se trenutno nalazi u hotelu-karantinu gde čeka odluku suda u vezi sa žalbom zbog ukidanja vize i naredbe da bude deportovan, piše 021.
 
U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasio njegov otac, Srđan, koji je između ostalog naveo da se njegov sin nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali da nikada nije bio slobodniji.
"Moj sin se noćas nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali nikada nije bio slobodniji. Od ovog trenutka, Novak je postao simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih zemalja i naroda", rekao je Srđan Đoković i dodao:
 
"Moj sin Novak Đoković je pokazao da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisera i sportistu svih vremena i ta istina više ne može da se sakrije."
 
Srđan kaže da se Novak bori za ravnopravnost svih na svetu.
 
"Noćas ga mogu utamničiti, sutra ga mogu staviti u lance, ali istina je kao voda i ona uvek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemerje, već se bori za ravnopravnost svih ljudi na planeti, bez obzira na njihovu boju kože, bez obzira na to kom se Bogu mole i koliko novca imaju."
 
 MarketingNajnovije vesti