Ljudi s televizorom umesto glava Photo via Good Free Photos
Srbija

SSP: Nastavak cenzure na RTS, ni sekund nije posvećen sednici GO najveće opozicione stranke

Izvor: 
Beta Ned, 15/05/2022 - 15:35Stranka slobode i pravde ocenila je danas da je RTS ne prenošenjem vesti sa sednice Glavnog odbora SSP nastavio sa cenzurom jer nije omogućio građanima da saznaju stavove najveće opozicione stranke.
 

SSP je u saopštenju navela da za sednicu Glavnog odbora te stranke u subotu nije odvojen "ni jedan sekund" centralnog dnevnika RTS.

 

"Građani Srbije su na taj način ostali uskraćeni da saznaju šta su stavovi najveće opozicione stranke kada su u pitanju izuzetno važne teme, poput odnosa prema ratu u Ukrajini, prihvatanja politike Evropske unije prema Rusiji, ali i novim izborima u Beogradu. Za sve te stavove Stranke slobode i pravde u centralnom dnevniku Javnog sevisa nije odvojen ni jedan jedini sekund", kazali su iz SSP u saopštenju.

Kako su dodali, SSP je parlamentarna stranka za koju su glasali građani Srbije i zbog toga Javni servis ima zakonsku obavezu da prati njene aktivnosti bez obzira na političko opredeljenje njenog direktora ili urednika informativnog programa.
 
Sednica Glavnog odbora SSP održana je u subotu u MTS dvorani (nekadašnji Dom sindikata) u Beogradu.
 
 MarketingNajnovije vesti