Foto: Pixabay
Srbija

Šta sve može da se vidi na ovogodišnjem jubilarnom Poljoprivrednom sajmu

Izvor: 
RTV Ned, 21/05/2023 - 17:35U Novom Sadu je u toku poljoprivredni sajam i to jubilarni, 90-ti. Teško da su organizatori zanatsko-industrijske izložbe davne 1923-će mogli da zamisle da će se na njihovim temeljima jednog dana svetu predstaviti traktori sa satelitskim navođenjem i još dosta savremene tehnike kojom ova manifestacija oduševljava i poljoprivrednike i one koji to nisu.

I ove godine tradicionalno najposećeniji su bili štandovi sa mehanizacijom, koju posetioci ove godine porede sa kosmonautskom opremom.Upravo edukaciji je posebna pažnja posvećena na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, pa je u hali 6 organizovana interdisciplinarna izložba "Pšenica od njive do trpeze".

Ove jubilarne godine Novosadski sajam, udružio se sa još dva jubilarca-Nurdorom i kompanijom „Stamevski“ u humanitarnoj i slatkoj misiji, a pred posetiocima je i urbani salaš i bio bašta.

Ove godine sreda je rezervisana za tradicionalni porodični dan, kada će po ceni jedne ulaznice od 700 dinara na sajam moći da uđe cela porodica.

 

 
MarketingNajnovije vesti