Nebojša Stefanović Foto: Medija centar Beograd
Srbija

Stefanović o optužbama Hrkalović: Odgovoriću na laži u narednih 48 sati

Izvor: 
Beta Ned, 19/06/2022 - 15:55Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je danas da je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović iznela "novi talas laži" protiv njega i najavio odgovor u narednih 48 sati.

 

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za Objektiv prethodno je optužila Stefanovića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova, da je štitio grupu Veljka Belivuka i prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
Stefanović je u saopštenju naveo da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su, kako je rekao, protiv njega u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi, prenelo je Ministarstvo odbrane.
 
Naveo je da će s tim nastaviti još jače, jer, kako je rekao, napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka.
 
"Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka", rekao je on.
 
Precizirao je da će u narednih 48 sati odgovoriti na sve laži koristeći, kako je naveo, samo istinu i argumente.
 MarketingNajnovije vesti