Srbija

Tepić: Krizni štab tek formiran, lažno su se predstavljali

Izvor: 
Nova Sub, 31/10/2020 - 11:00


Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, objavila je na svom Tviter nalogu jučerašnju Odluku Vlade o obrazovanju Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Kovid 1 9. Ona je navela da je to dokaz da su se Brnabić, Lončar, Kisić, i Kon lažno predstavljali i da je tek sada formiran Krizni štab.

“Evo dokaza da su se Brnabić, Lončar, Kisić, Kon lažno predstavljali i bili samo Vučićeva grupa za propagandu! Tek danas je obrazovan Krizni štab! A i ovaj mimo resornog zakona! Hvala svima koji ste nam verovali i podržali krivičnu protiv njih koju sam podnela sa

 

Podsećamo, pre dve nedelje ona je rekla da Krizni štab za suzbijanje korone ne postoji, jer zvanično rešenje o imenovanju njenih članova ne postoji.

“Neka novinari pitaju ‘članove’: pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju! Nema! Jer ne postoji! Samo fantomski Vučićev štab. Zakonska Komisija nikad nije osnovana”, navela je Tepić.

 

Njene navode tada je demantovala premijerka Ana Brnabić i na Tviteru podelila link saopštenja o obrazovanju Kriznog štaba, koji je objavljen na sajtu Vlade Srbije.

“Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne ‘zaobilaženje istine’, već drsko, otvoreno, bestidno laganje”, navela je Brnabić.

Potpredsednica SSP potom je pozvala premijerku na TV duel i zatražila od nje da objavi dokument.

“Dajte dokument o formiranju Kriznog štaba! Ne ‘vest’, nego akt! A ne možete, jer ne postoji, ni u Službenom glasniku”, zaključila je Tepić.

Vladimirom Todorićem”, navela je juče Tepić.
MarketingNajnovije vesti