publicdomainpictures.net
Srbija

Tuča kod "Beton" hale - dvoje povređenih, 130 privedenih

Izvor: 
RTS Ned, 23/05/2021 - 09:51Tuča navijača Crvene zvezde i Partizana kod "Beton" hale u Beogradu. Dve osobe su lakše povređene, 130 osoba privedeno. Ološ obrukao grad, proslavu i Crveni zvezdu, rekao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

Više od 130 osoba, mahom navijača Crvene zvezde, uhapšeno je posle tuče kod beogradske "Beton" hale, rekao je Radio-televiziji Srbije ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Više od 130 prekršilaca je privedeno. Imovinska i zaštita časti svakog građanina i gosta Beograda će biti garantovana. Ovo se više neće desiti. Ovo je ološ koji je obrukao naš grad, ovo je ološ koji je obrukao proslavu i Crvenu zvezdu", rekao je Vulin.

Do nereda je došlo tokom proslave titule fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji su se sukobili sa obezbeđenjem, koje su činili navijači Partizana. Huligani su lomili inventar, a uplašeni gosti su se sakrili u ugostiteljskim objektima. 

Ministar unutrašnjih poslova je rekao i da osobe umešane u tuču kod "Beton" hale zaslužuju najoštrije moguće kazne.

"Policija je dobro uradila svoj posao... Naredni potezi su u rukama pravosuđa", rekao je Vulin.

Hitna pomoć je poslala ekipe na mesto tuče kod "Beton hale", gde su dve osobe lakše povređene i prebačene u Urgentni centar, potvrđeno je RTS-u.

Navijači Crvene zvezde slavili su na Savi u Beogradu četvrtu uzastopnu titulu fudbalskog prvaka Srbije.

Tokom proslave, došlo je do opšte tuče Zvezdinih i Partizanovih navijača, javljaju beogradski mediji.

 
MarketingNajnovije vesti