Automobil Foto: pixabay
Srbija

U stanju potpune alkoholisanosti učestvovao u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: 
013info Sre, 22/06/2022 - 09:44Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, dok je još jedan muškarac zadržan jer je vozeći sa 2,41 promil alkohola u organizmu učestvovao u saobraćajnoj nezgodi.

U sudaru automobila marke „alfa“ i „audi“, sinoć oko 22.20 časova, u Požeškoj ulici povređenih nije bilo, a alkotestiranjem je utvrđeno da je pedesettrogodišnji vozač „alfe“ bio u stanju potpune alkoholisanosti.

Iz saobraćaja je isključen i četrdesettrogodišnjak koji je sinoć oko 20 časova, kako je utvrđeno droga testom, na Kružnom putu upravljao automobilom marke „BMW“ pod dejstvom kanabisa i kokaina.

Pripadnici saobraćajne policije zaustavili su i šezdesetdvogodišnjeg muškarca koji je sinoć na auto-putu na teritoriji Zemuna sa 2,84 promila alkohola u organizmu upravljao automobilom marke „pežo“ kojem je istekla važnost registracione nalepnice.

Vozačima je određeno zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
MarketingNajnovije vesti