Pesma podrške Foto: printscreen
Srbija

VIDEO: Javne ličnosti iz Srbije snimile pesmu podrške volonterima

Izvor: 
Beta Ned, 12/04/2020 - 16:11Domaće javne ličnosti snimile su pesmu kojom su iskazale podršku volonterima koji tokom vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa pomažu najugroženijim građanima.
 
Kako se navodi u saopštenju fondacije Exit, više od 20 javnih ličnosti snimili su pesmu i spot pod nazivom "Ljubav uvek vraća".
 
Dodaje se da su grupu činili muzičari Nele Karajlić, Marko Louis, Bojan Ivković, Saška Janković, Nevena Filipović i Žarko Kovačević, glumci Nenad Okanović, Jelena Gavrilović, Ivan Bosiljčić, Viktor Savić i Marko Vasiljević, sportisti Branko Lazić, Nenad Pagonis, Goran Milojević, Ognjen Jaramaz i novinari Galeb Nikačević i Dragana Kosjerina.
 
Tekst su, kako se navodi, pisali Maša Vujošević, Milica Dimitrić, Nenad Okanović, Nenad Pirnat i Nevena Filipović, a kompozitori i autori aranžmana su Bojan Ivković, Nevena Filipović i Nikola Radivojević.
 
Bend koji je sve odsvirao i snimio na daljinu čine kubanska basistkinja Niuvys Sabournin, bubnjar Sebastijan Kerekeš, gitarista Branko Trijić, pijanista Ivan Aleksijević i Boki Ivković na perkusijama, dok su tehničku i logističku podršku pružili fondacija Exit, ETM produkcija Nenada Okanovića i Bojana Ivkovića, 3PIO Studio, Analog Minds, kao i platforma Srbija Stvara Zajedništvo, kroz koju je i inicirana ideja za tu akciju.MarketingNajnovije vesti