Milioner printscreen
Srbija

VIDEO Milioner se vraća na male ekrane: Iskoristite priliku da prvi oborite rekord

Izvor: 
N1 Pet, 05/08/2022 - 10:36Izuzetno popularan nagrađivani format "Sony Pictures" televizije koji je adaptiran u više od 120 zemalja sveta "Želite li da postanete milioner" se posle deset godina pauze vraća u Srbiju.
 
Od septembra će priliku da postane milioner imati i građani Srbije na televiziji Nova S.
 
Učesnici će se takmičiti za vrednu nagradu od pet miliona dinara, a ako želite da budete jedan od njih, prijave su otvorene za sve zainteresovane na ovom linku.
 
"Gledaoci će emisiju moći da prate četiri puta nedeljno, od ponedeljka do četvrtka u prajm tajmu, a ime domaćina ovog šou programa biće pravo iznenađenje za mnoge", navodi se u saopštenju.
 
Pravila kviza ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u "vruću stolicu" ima zadatak da tačno odgovori na petnaest pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. 
 
Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.
 
Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: "pola-pola", "pozovi prijatelja" i "zamena pitanja". Vreme za razmišljanje je neograničeno.
 
Inače, kviz "Želite li da postanete Milioner" je poreklom iz Velike Britanije i emituje se u više od 120 zemalja. Na britanskoj televiziji ITV se prikazuje još od 1998. godine. Tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos.
"Pored najpopularnijeg kviza na svetu, gledaoci će na Nova S kanalu od jeseni imati priliku da gledaju i još nekoliko velikih svetskih TV formata: emisiju 'Savršena večera' koja je bazirana na britanskoj licenci 'Come Dine With Me', a po prvi put u Srbiji i šou 'Najveći gubitnik'. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih šou programa 'Survivor'", saopštila je Nova S.
 
 
 MarketingNajnovije vesti