Aplauz Foto: maxpixel
Srbija

VIDEO: Radnici uvežbavaju aplauz pred dolazak Vučića?

Izvor: 
nova.rs Uto, 03/08/2021 - 15:03Na društvenim mrežama pojavio se snimak radnika na gradilištu Kliničkog centra Srbije kako uvežbavaju aplauz pred dolazak predsednika Aleksandra Vučića.
 
Snimak je navodno nastao pred dolazak Vučića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara. 
 
Na snimku se vidi stariji muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, učestvovali u izgradnji Kliničkog centra Srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da ne zna šta su radnici radili pre njegovog obilaska radova i naveo je da mu nisu potrebni aplauzi.
 
"Ja to ne znam, ali ja da napadam radnike zbog toga neću, kao ni zbog bilo čega drugog. Vidim da vas to muči i mori gde god da dobijem aplauze, šta ćete, vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno. Ako će to da vam pomogne da mislite o sebi još malo bolje i lepše", odgovorio je Vučić na pitanje novinara o pomenutom snimku, a zatim je nastavio: "Nemam pojma ni šta su uradili radnici, niti sam to od njih očekivao."
 
Predsednik Srbije tvrdi kako je njegovo bilo samo da im "pruži ruku, pita kako preživljavaju vrućine, kao i da li rade naporno i da li mogu da završe sve u roku".
 
"Nisu mi potrebni aplauzi. Na svaku vašu reč svakodnevno mogu da organizujem, gde god da se pojavim, da skupim hiljadu, pet, deset, pedeset, pa i sto hiljada ljudi. To ne radim nikada, jer to bi bilo neodgovorno", rekao je Vučić.

 

 
MarketingNajnovije vesti