Aleksandar Vučić
Srbija

VIDEO Vučić nagradio mlade lavove SNS: Nevena Đurić potpredsednica, Luka Kebara član Predsedništva

Izvor: 
013info Sub, 27/11/2021 - 23:40Mlada nada SNS Nevena Đurić od danas je potpredsednica te partije.
 
Kako je rekla Ana Brnabić, takođe potpredsednica SNS, Nevena Đurić je izabrana na predlog Aleksandra Vučića.
 
 
Poslanica SNS iz Kruševca skrenula je pažnju javnosti na sebe ponašanjem tokom učešća na TV debati RTS "Reč na reč".

 

Đurić je u medijskom nastupu upadala u reč, konstatovala kako je gazda javnog servisa Dragan Đilas, te da se opozicija ponaša kao "derišta" i "diletanti".
 
 
"Mislim da se pomalo razumem u politiku i mogu da prepoznam one koji su talentovani. To dete je, da ne kažem najtalentovanije koje sam video u poslednjih 15, 20 godina, ali svakako jedno od najtalentovanijih u politici. Pokazala je takvu energiju, srčanost koja me je negde podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, negde pre jedno 25 godina, ali ona je pametnije i bolja od mene", pohvalio je taj njen nastup lider naprednjaka.
 
Naredno učešće u debati nije prošlo "uspešno" kao prvo, jer se Đurićeva, tokom rasprave sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom iz Ekološkog ustanka, prilično zbunila.
 
Luka Kebara član Predsedništva
 
Nova.rs prenosi da je od danas član Predsedništva Srpske napredne stranke poslanik te partije Luka Kebara.
 
Kako navode izvori tog portala iz vladajuće partije, odluku da Kebara postane deo Predsedništva takođe je podržao direktno šef naprednjaka.
 
Kebara je široj javnosti postao poznat pošto je, pokušavajući da pohvali što autentičnije Vučića, progovorio u Skupštini na kineskom.
 
"Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Vu-ći-ći, što u prevodu inače znači 577", poručivao je, između ostalog, Kebara u parlamentu.
 
Mladi lav SNS poznat je i po izjavi da postoji "organizovani kriminalitet", da je u vreme Đilasa "sanjao toalet", ali i po brojim odama posvećenim šefu SNS Aleksandru Vučiću.
 
 MarketingNajnovije vesti