Misija koridor 10 Foto: Instagram
Srbija

VIDEO Zorana Mihajlović objavila na Instagramu: Misija Koridor 10 je završena

Izvor: 
Tanjug Uto, 05/11/2019 - 08:05Misija Koridor 10 je završena, objavila je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović na svom Instagram profilu i najavila da će istočni krak ka Bugarskoj biti otvoren za saobraćaj 9. novembra.

Ministarka je objavila fotografiju na kojoj je zajedno sa radnicima na završenoj deonici istočnog kraka Koridora 10. Objavljen je i kratak video na kome se može videti kako su napredovali radovi i kako je sada kada je sve završeno. 
 
U kratkom filmu je prikazan i noćni obilazak radova na izgradnji obilaznice oko Dimitrovgrada, kada su u julu 2017. obišli radove na kosini Gradinje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka Mihajlović.
 
 
Podsećanja radi, završeni su svi građevinski radovi na deonici na istočnom kraku Koridora 10 ka bugarskoj granici, dugoj 22,5 kilometara. Puštanjem te deonice od Proseka do Crvene Reke, ceo autoput, od Niša do granice sa Bugarskom, biće otvoren za saobraćaj.
 
Na toj deonici u brdsko-planinskom terenu izgrađene su galerije kao kontrateg kosini 6, tunel Bancarevo i tehničko-operativni centar iz koga se obavlja nadzor i upravljanje tunelom, četiri mosta...
 MarketingNajnovije vesti