Foto: pixabay
Srbija

Vrtić i škole u Beogradu dobili pretnje bombom, objavljen i sadržaj pretećeg mejla

Izvor: 
N1/Danas Sre, 08/06/2022 - 09:09Više škola u Beogradu ponovo je dobilo dojavu o postavljenoj bombi.

Dojave su upućene mejlom a policija je na terenu, rečeno je u MUP-u.

Dojave o bombama poslate su na adrese više škola na Novom Beogradu, između ostalih, osnovnim školama "Laza Kostić" i "Ivan Gundulić", kao i osnovnim školama "Jovan Popović" na Karaburmi i "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu.

Deci i roditeljima u školi na Petlovom brdu rečeno je da će nastava biti održana onlajn.

Dojava je stigla i u vrtić "Fića" u beogradskoj opštini Vračar, gde je roditeljima javljeno da danas ne dovode decu u boravak.

List Danas je objavio sadržaj pretećeg mejla:

"Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. novembar 2021. Beograd, uveče. Video sam mladu devojku. U meni se sve ‘srušilo’, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetlište. Počela je da se opire, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubistva mladih devojaka u Srbiji. Tela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao da posao obavim brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne menja - svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubiću se, odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu, onda će deca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovde na zemlji."

Prethodnog dana, dojave o postavljenim bombama onemogućile su nastavu u nekoliko škola u Nišu i Kragujevcu.
MarketingNajnovije vesti