Aleksandar Vučić
Srbija

Vučićev sin prebačen na Sajam, na komentare na društvenim mrežama reagovala premijerka FOTO

Izvor: 
B92/Tanjug Sub, 18/04/2020 - 14:21Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, upućen je sa Infektivne klinike, gde je od 8. aprila lečen od Covid 19, u privremenu bolnicu na beogradskom sajmu.

To je, kao i kada je hospitalizovan, izazvalo komentare na tviteru koji se odnose na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednica vlade Ana Brnabić uzvratila je na komentare na Tviteru rečima da "ovakvo licemerje, ovakvo ludilo" nije viđeno ni u ovoj zemlji, verovatno ni šire, ističući da reaguje kao običan čovek, građanin.

"Ne kao predsednica vlade, već kao običan čovek, građanin ove zemlje, ljudski moram da kažem: ovakvo licemerje, ovakvo ludilo, ovo zaista u ovoj zemlji, a verovatno ni šire, nikada nije viđeno. Evo, stavili ste tačku na sve rasprave po objektivnosti, profesionalnosti i nepristrasnosti. Bravo", napisala je Brnabić.

Podsetimo, predsednik Vučić je na svom instagram profilu pre 10 dana objavio da je njegov sin zaražen koronavirusom.

"Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!” napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na konferenciji za novinare, predsednik je rekao upravo želju "jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Posle Sajma se ide kući", rekao je tada predsednik Vučić.
MarketingNajnovije vesti