Vladimir Vuletić

Foto: Printscreen/N1
Srbija

Vuletić: Visoki funkcioner SNS zakupac prostora u kojem je Belivukov bunker

Izvor: 
021/N1 Uto, 22/06/2021 - 16:56Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić predao je danas Službi za borbu protiv organizovanog kriminala fotokopiju zapisnika sa 7. sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan iz 2017.

U ovom zapisniku, čije je kopije podelio i novinarima, stoji da se restoran tog kluba sa baštom i pripadajućim objektima izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda, čiji je direktor Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a.

To su prostorije u kojima se, naveo je, nalazi i bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, prenosi N1.

Vuletić, koji je već dva puta saslušavan u SBPOK-u, danas je, kako kaže, SBPOK-u predao dokaze o povezanosti visokih funkcionera Srpske napredne stranke i uhapšenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka.

Vuletić je objasnio da "pet godina prostorijama na stadionu Partizana gazduje član GO SNS-a", a to su, navodi, prostorije u kojima se nalazi bunker koji je koristila Belivukova grupa, a u kojem je pronađen i snajper.

Vuletić je rekao i da je "sve što se dešava u Partizanu obračun unutar SNS-a", a da je on uvučen u tu priču "bez ikakvog osnova".

Bivši potpredsednik FK Partizan izjavio je i da je pomenuti dokument dobio od NN lica iz Partizana pre 24 sata, i da je zato došao u SBPOK da ga preda kao dokaz.

Sednica Upravnog odbora u kojoj se spominje izdavanje restorana Partizana održana je 7. juna 2017. godine, a u fotokopiji zapisnika sa te sednice navodi se da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima izdaje preduzeću "Mitona" na period od 15 godina, s grejs periodom na pet godina. Taj grejs period još nije istekao.

 
MarketingNajnovije vesti