Foto: MUP Srbije
Srbija

Vulin na kolegijumu sa rukovodiocima UKP-a: Srpska policija zaslužna za hapšenje Belivuka, ne FBI

Izvor: 
013info Čet, 05/08/2021 - 10:14Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je danas da je kriminalna grupa Belivuk-Miljković uhapšena isključivo na osnovu rada srpske policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da FBI sa tim nije imao nikakve veze, saopštio je MUP.

On je izjavio da su srpski organi gonjenja, čija je isključiva zasluga za razbijanje kriminalnog klana Belivuk - Miljković, pokazali da su spremni da se obračunaju i sa najsurovijim kriminalnim grupama i da on, kao ministar unutrašnjih poslova, neće dozvoliti da bilo ko omalovažava rad ovih profesionalaca.

Vulin je na kolegijumu sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, kako se dodaje u saopštenju, poručio da u borbi protiv kriminala imaju bezrezervnu podršku državnog rukovodstva i da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen. 

„Rizikujući sopstvene živote, vi ste se obračunali sa kriminalnom grupom Belivuk- Miljković i oslobodili Srbiju od tog zla. Danas neki pokušavaju na razne načine da omalovaže vaš rad i pripišu ga strancima iako i sami znaju koliki nivo profesionalizma posedujete i da je razbijanje ove grupe samo vaša zasluga“, rekao je ministar Vulin.

 
MarketingNajnovije vesti