gmail
Svet

Novi izgled Gmail-a: Ako vam se ne sviđa, možete ga vratiti staru verziju

Izvor: 
B92 Uto, 16/08/2022 - 14:31Google je korisnicima nedavno počeo da isporučuje redizajn svog imejl servisa. Međutim, velikom broju korisnika on neće odgovarati i želeće da se vrate ili zadrže aktuelni dizajn.
 
Google menja dizajn za Gmail kako bi servis prilagodio dizajnerskim izmenama koje su već načinjene na kompanijinim drugim servisima, prenosi B92.
 
Međutim, ukoliko vam se novi izgled ne sviđa, možete još neko vreme zadržati stari izgled.
 
Nije poznato koliko dugo će ova opcija biti dostupna, ali za sada se na prethodni dizajn možete vratiti pomoću samo nekoliko klikova.
 
Ukoliko odlučite da želite novi izgled da zamenite starim, otvorite svoj Gmail inboks, kliknite na Settings zupčanik u gornjem desnom uglu stranice i izaberite "Go back to the original view".
 
Dobićete prozor sa pitanjem zbog čega želite da se vratite na izgled prethodne verzije, ali to polje možete da ostavite praznim.
 
Novi dizajn Gmaila, pored izmenjenog izgleda, dodaje i Google Chat, Spaces i Meet u glavni meni Gmaila s leve strane. U okviru novog dizajna, korisnici i dalje imaju mogućnost da menjaju neke funkcije i izgled svog inboksa.
 
Tu je mogućnost izbora koliko kompaktni će biti imejlovi, koje poruke se pojavljuju u vrhu stranice, menjanje Gmail pozadine i drugo. MarketingNajnovije vesti