Foto: pexels
Svet

VIDEO Beba prvim rečima iznenadila roditelje, snimak ima skoro 30 miliona pregleda

Izvor: 
Krstarica Čet, 20/01/2022 - 21:22Iako nema ni dva meseca, mala devojčica već je roditeljima rekla „volim te“. Barem oni u to veruju, a poseban trenutak srećom su uspeli da zabeleže kamerom.

Tiktoker Džejk Alen na svom profilu video je objavio 13. januara i do danas je pregledan skoro 29 miliona puta.

„Uskoro će napuniti dva meseca i već nam govori da nas voli“, napisao je Džejk uz snima na kojem beba leži na podu. Nakon što mama kaže „volim te“, čini se da joj ćerkica uzvraća istim rečima. Šokirani roditelji se okrenu prema kameri, a onda se isto dogodi kad tata bebi kaže „volim te“.

@jake_savagee_ Shes almost 2 months and already telling us she loves us #dadsoftiktok #SpotifyWrapped #baby ♬ original sound - Jake Allen

Gledaoci su uvereni da beba ponavlja reči koje čuje od mame i tate.

„Nema sumnje, dogodilo se dva puta“, „Ovo je zaista neverovatno“, „Mnogo ranije će naučiti da govori ako im se ne tepa i govori razumljivo“, „Jasno je da beba pokušava da imitira zvuk koji čuje od roditelja“, pisali su.

Beba verovatno još dugo neće početi da priča. Prema WebMD-u, većina dece do prve godine života izgovoriće „mama“ i „tata“. Ako beba ne progovori do 12 meseci, to nije nužno razlog za zabrinutost, ali roditelji bi o svim nedoumicama u vezi s razvojem deteta trebalo da razgovaraju sa svojim pedijatrom.

 

 
MarketingNajnovije vesti