nagrade PKV Foto: Privredna komora Vojvodine
Vojvodina

Mirović na obeležavanju 103 godine postojanja Privredne komore Vojvodine: Proteklih godina uočavamo veliki razvojni trend

Izvor: 
013info Uto, 01/02/2022 - 16:19U Privrednoj komori Vojvodine su, povodom obeležavanja 103. godišnjice od osnivanja, dodeljene nagrade najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima  za postignute rezultate u 2021. godini.

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević istakao je da je Privredna komora Vojvodine jedna od najstarijih poslovno - privrednih institucija u državi i das u na tu činjenicu veoma ponosni, iako ona, kako dodaje, nameće veliku odgovornost.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović istakao je povodom obeležavanja 103. godišnjice da je reč o jednoj od najstarijih privrednih institucija koja kontinuirano radi na unapređenju privrednih potencijala Pokrajine.

„U proteklih šest-sedam godina uočavamo veliki razvojni trend koji je merljiv konkretnim parametrima, trend ukupnog ekonomskog razvoja čitave naše zemlje, gde Vojvodina prednjači u gotovo svim oblastima“, izjavio je Mirović.

U ime nagrađenih zahvalila se Dragana Čalija, dobitnica priznanja za privrednicu godine i istaklada joj ova nagrada znači i da je potvrda za njen rad kao i da je posvećuje svom timu.

Svečanosti je prisustvovao i Igor Popović, direktor Sektora udruženja privrede Privredne komore Srbije.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su „Grow Rasad“ – najuspešnije privredno društvo u oblasti poljoprivrede, „Rapid Invest“- najuspešnije privredno društvo u oblasti industrije , „DDOR osiguranje”  – najuspešnije privredno društvo u oblasti usluga. Za najuspešniju privrednicu nagrađena je Dragana Čalija, a privrednika Miroljub Kršanin.

Priznanje „ Zlatno pero privrede“ uručeno je Goranu Eroru , novinaru i uredniku Radio- televizije Vojvodine.

 
MarketingNajnovije vesti