Foto: pixabay
Vojvodina

Od šefa bifea do predsednika Vlade: Ko sve ima prava na mobilni od Vojvodine

Pančevo, Uto, 27/08/2019 - 00:36
Vladimir ĐokovićPo odluci koju je donela Pokrajinska vlada utvrđeno ko ima pravo da u pokrajinskoj vlasti koristi mobilni telefon i koliki mu račun pokriva budžet. Tako je određeno pravo na službeni mobilni imaju predsednik, potpredsednik, pokrajinski sekretari kao i sekretar Pokrajinske vlade, direktor stručne službe i direktor direkcije za robne rezerve, pravobranilac i njegov zamenik, zamenici pokrajinskih sekretara, podsekretari kao i pomoćnici sekretara, pomoćnici direktora direkcije i stručne službe, šefovi  kabineta pokrajinskog premijera i potpredsednika Pokrajinske vlade kao i njihovi savetnici.

Na službeni mobilni pravo imaju i načelnici odeljenja u pokrajinskim organima, sekretari stalnih radnih tela Pokrajinske vlade, inspektori pokrajinskih organa, interni revizor, četiri radnika i koordinatora obezbeđenja, šef odseka za poslovanje bifea, koordinator poslova u reprezentativnim objektima kao i njihovi domaćini, zaposlenik koji obavljaju poslove za potrebe kabineta predsednika i potpredsednika vlade, kao i oni na poslovima protokola i poslova u oblasti saradnje sa medijima u Sekretarijatima.

Pa onda tehnički sekretar rukovodioca pokrajinskih organa, vozač motornog vozila, obezbeđenje predsednika Pokrajinske vlade .

Dežurno službeno vozilo duži jedan službeni mobilni koji vozači preuzimaju jedan od drugog.

Kako se navodi, službeni mobilni telefoni mogu da se dodele na privremeno korišćenje i drugim licima a ne više od 5 odsto od broja ukupno zaposlenih u pokrajinskom organu.

Samo telefonski račun predsednika vlade u potpunosti pokriva pokrajinski budžet, a ostalima se pokriva od 10.000 potpredsedniku vlade pa do 1.500 dinara.
MarketingNajnovije vesti