Mobilni telefon Foto: piqsels
Vojvodina

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam pokrenuo sopstvenu mobilnu aplikaciju

Izvor: 
013info Uto, 20/04/2021 - 13:00

Današnja konferencija za medije pokrajinskog sekretara za privredu dr Nenada Ivaniševića održana je sa ciljem da se detaljnije predstavi novi aplikativni softver za mobilne telefone, koji obuhvata sve relevantne informacije u vezi sa radom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, a koje su već sadržane na njegovoj internet prezentaciji.

„Danas predstavljamo aplikaciju za mobilne telefone koja će apsolutno transparentno približiti rad Sekretarijata svim građanima, a pre svega onima koji su zainteresovani za konkurse. Smatram da je potrebno i na ovaj način otvoriti rad Sekretarijata i da ′na jedan klik′ budemo dostupni svima, te da onaj ko instalira aplikaciju bude obavešten o svakoj promeni, događaju i odluci“, rekao je Ivanišević.

Kako bi unapredio komunikaciju sa korisnicima i zainteresovanim stranama, i omogućio efikasniju i bržu dostupnost informacija o radu samog Sekretarijata, kao i o podsticajnim merama, kreirana je aplikacija za mobilne telefone koja ide u korak sa novim tehnologijama i novim percepcijama. Na ovaj način pruža se mogućnost krajnjem korisniku da u svakom trenutku bude tačno informisan o svim aktuelnim dešavanjima.

Preuzimanjem aplikacije za Android i IOS mobilne operativne sisteme, sa Google Play i Apple prodavnice, gde se može pronaći pod nazivom ,,Privreda i Turizam APV“, ona zauzima svega 27 megabajta, a korisnik pristupa najtraženijim sadržajima koji se mogu naći i na veb-stranici Sekretarijata spriv.vojvodina.gov.rs.

Dr Ivanišević je istakao da je osnovni cilj ove aplikacije što bolja informisanost građana o svim dešavanjima u radu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kako bi se ostvarila dobra interakcija sa javnošću. On je pozvao korisnike da učestvuju u kreiranju daljeg koncepta same aplikacije, tako što će obavestiti Sekretarijat o tome šta je potrebno promeniti, kako bi se ona što više unapredila.

Sekretar je dodao da je i dalje u funkciji besplatan kontakt-centar koji je bio aktuelan u toku trajanja prethodno objavljenih konkursa, kako bi se što brže i efikasnije došlo do informacija od značaja za korisnike.


MarketingNajnovije vesti