Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za utorak 30. avgust

Izvor: 
Plumun Pon, 29/08/2016 - 18:24


Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Danas se veoma dobro osećate u svojoj koži. Imate potrebu za stalnom aktivnošću i pozitivizmom. Pošto Merkur danas polako počinje svoj retrogradni hod, obratite pažnju šta potpisujete na poslu ili na bilo kom drugom mestu. Svaki dokument dva puta proverite, pa onda stavite svoj potpis.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Hmmm.. možda vam se danas desi da vam se u život vrati neko ko je već neko vreme van njega. Dve planete koje se druže zajedno, nagoveštavaju moguću ljubavnu priču koja se nije završila. Sve u svemu, važno je da sve prihvatite i da dopustite da se ono što nije završeno, privede kraju. Jedino se tako možete nadati novim dešavanjima.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Imate osećaj da ste danas sposobni da rečima pokrenete ceo svet. Veoma odvažno iznosite svoja mišljenja i veoma lako ste u stanju da ubedite suprotnu stranu u vaše mišljenje. Veoma ste vešt govornik, pa samim tim razoružate protivnika za tili čas. Ta vaša sposobnost će vam danas pomoći u važnom dogovoru sa vašim partnerom.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Mislim da je vreme da vam legne novac koji toliko dugo očekujete. Možda neki zaostali nenaplaćeni posao koji ste uradili za nekoga. Imate lep aspekt da ga napokon i naplatite. Možda je u pitanju neko starije lica za koje ste nešto radili i koje bi moglo da vas neočekivano iznenadi dobrim vestima.

lav.jpg
Lav (23.07-22.08)

Danas ste puni elana i osećate se veoma privlačno. Prosto zračite drugačijom energiju i veoma ste  privlačni suprotnom polu. Svaki vaš pokret je kao filmski, a svaki korak siguran i elegantan. Danas ste vi scenarista i glumac vašeg filma i uživajte u glavnoj ulozi. 

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Vreme je da Device završe nedovršene ljubavne priče. Često u poslednje vreme razmišljate o njima i pošto Merkur, planeta koja vlada Devicom, počinje svoj retrogradan hod, vi ćete se olako prisećati starih ljubavi. Iskoristite ga i zatvorite nedovršene priče. Neće vam biti lako, ali sam sigurna da ćete uspeti. Srećno!

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Danas ste u službi prijateljstva. Svaki svoj slobodan trenutak ćete provoditi sa svojim dragim prijateljima i to će vas činiti izuzetno srećnim. Oni će vam se naći u svim teškim prilikama i pomoći će vam ukoliko imate problema na poslu ili u vezi. Danas slavite prijateljstvo.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Vi ste danas zvezda na poslu. Vaše ideje nadmašuju zamisli vaših kolega i niko u genijalnosti ne može da vam priđe. Veoma ste lepo raspoloženi i vidite iza kulisa. Tačno znate šta drugima treba i samim tim umete da ubodete poentu bolje od ostalih. Nadređeni su prijatno iznenađeni i samo nastavite ovim kasom.

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Okrenuti ste podučavanju i to vam veoma lepo ide. Mnogo ste ulagali u sebe i zaista ste puni znanja i znate kako da ljudima priđete i objasnite na način na koji će vas razumeti. Ukoliko do sada niste razmišljali o tome, možda biste mogli da počnete da mislite da pređete u predavače. Bii biste odlični u tom poslu.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Uspevate nekako da izađete na kraj sa vašom porodicom i partnerom. Već neko vreme su pokušavali da izvrše pritisak na vas, ali ste uspeli da ostanete dosledni sebi. Sada imate potrebu da se malo osamite i razmislite o svemu što vam se desilo. Uzmite par dana i sklonite se negde gde ćete biti u mogućnosti da u miru razmislite o svemu.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Postoji velika mogućnost da danas upadnete u konflikt sa voljenom osobom. Drugačiji će vam biti pogledi i doći će do nerazumevanja. Veoma je važno da u datom trenutku ne terate inat i dopustite suprotnoj strani da iznese sve što ima. Nijedan problem ne nastaje tako što samo jedna strana nije u pravu. Slažete li se sa mnom?  

ribe.jpg
Ribe (20.02-20.03)

Danas odlično plivate na poslu. Kolege su obično navikle da ste povučeni i u nekom svom svetu, ali se danas osećate potpuno drugačije i u centru ste pažnje. Nasmejani i dobro raspoloženi, podižete energiju na mestu u kom radite i kolege vrlo rado provode vreme u vašem društvu. Takvu magiju može samo riba da donese. 

Autor: Plumun
MarketingNajnovije vesti