Foto: Pixabay
Život

FOTO: Ovo je najpopularnija objava na Instagramu u 2021, još niko nije oborio rekord jajeta

Izvor: 
index.hr Pet, 07/01/2022 - 14:21Objavljeno je koje su objave podeljene na Instagramu u 2021. godini skupile najviše lajkova, piše E! Online.


Na prvom mestu je fotografija Kristijana Ronalda. Objavio je da sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez čeka blizance, a ta fotografija od kraja oktobra do danas skupila je više od 32 miliona lajkova.

Kristijano ima 387 miliona pratilaca, a tu fotografiju komentarisalo je pola miliona ljudi.
 


Druga najlajkovanija fotografija nalazi se na profilu pevačice Arijane Grande. Reč je o fotografiji s njenog venčanja s Daltonom Gomezom. Taj prizor dobio je 26 miliona lajkova.
 

 
Na trećem mestu je Kajli Džener, koja je objavila snimak kojom je javnost obavestila da je trudna. Ta je snimak pregledan 154 miliona puta i ima 24 miliona lajkova. Nakon nje sledi pevačica Bili Ajliš, koja je iznenadila fanove novom frizurom u martu prošle godine. Njenu promenu lajkovalo je 23 miliona ljudi.
 

 
Peto mesto pripalo je Lionelu Mesiju. Njegovu fotografiju, koju je objavio nakon potpisivanja za francuski klub PSG, lajkovalo je 22 miliona ljudi. 
 

 
Fotografija Bili Ajliš iz magazina "Vogue" skupila je 22 miliona lajkova, a zatim slede još dve fotografije Lionela Mesija. Na listi se našao i Instagram profil ironshoremermaid s jednim videom i glumački par Tom Holand i Zendaja.
 

 
Ipak, i dalje niko nije prestigao fotografiju jajeta koja je objavljena na profilu world_record_egg u januaru 2019. godine. Ta fotografija trenutno ima 55 miliona lajkova.  

 

 
MarketingNajnovije vesti