Instagram Foto: pixabay
Život

Instagram vraća jednu staru opciju

Izvor: 
B92 Pet, 07/01/2022 - 21:15Prošlog meseca Instagram je objavio da će vratiti opciju hronološkog sortiranja vesti i objava tokom 2022. godine. Sada su neki korisnici počeli da dobijaju ovu opciju.

Instagram je počeo delimično da isporučuje novu funkciju korisnicima, a biće im omogućeno da izaberu šta će se prikazivati u njihovom "feedu".

Korisnici će imati tri opcije na osnovu kojih će moći da sortiraju vesti, a to su Home, Favorites i Following.

 
Home opcija predstavlja aktuelno sortiranje zasnovano na AI tehnologiji. U pitanju je podrazumevana opcija, koja prikazuje objave za koje algoritam smatra da će se korisniku svideti.
 
Favorites opcija prikazuje samo objave naloga koje korisnik prati (koje je obeležio zvezdicom). Ovo omogućava korisniku da filtrira neprekidne objave ljudi koji mu nisu preterano bitne.
 
Na kraju, Following sortiranje omogućava da se objave prikazuju hronološki. Ova opcija će uključivati samo sadržaj koji se deli od strane naloga koje korisnik prati.
 
Adam Mozeri, šef Instagrama, ističe da će nove funkcije sortiranja postepeno biti dostupne korisnicima, a očekuje se da će svi moći da ih koriste do sredine ove godine.
 MarketingNajnovije vesti