Netflix Foto: needpix
Život

Netfliks možda ukida mnogima omiljenu opciju i uvodi još jednu iritantnu

Izvor: 
index.hr Ned, 21/08/2022 - 18:54Izgleda da Netfliks namerava da ukine jednu od korisnicima omiljenih opcija, a kod skriven u iPhone aplikaciji otkrio je koja.

 

Preuzimanje filmova i serija jedan je od najvećih pluseva za korisnike ovog striming servisa, ali čini se da će u tome uživati samo oni koji se odluče za skuplji paket.
 
Naime, Netfliks priprema jeftiniji paket koji sadrži oglase i očekuje se da će biti dostupan sledeće godine. Prema pisanju Blumberga, skriveni kod u iPhone aplikaciji pokazuje kako Netfliks ne planira da dozvoli opciju preuzimanja korisnicima s jeftinijim paketom.
 
Netfliksovu nameru otkrio je programer Stiv Mozer, koji je objavio da kod unutar iPhone aplikacije sadrži sledeći tekst: "Preuzimanja dostupna za sve pakete osim Netfliksa s oglasima."
 
Iz skrivenog koda navodno se može iščitati još jedna Netfliksova odluka, da korisnici s jeftinijim paketom neće moći da preskaču oglase ili pristupe plejbek kontrolama dok se vrte oglasi.
 
Iz Netfliksa su odbili da komentirišu nagađanja, a ovo nije prvi potez koji je razbesneo korisnike. Netfliks je nedavno počeo da naplaćuje deljenje lozinke, što je izazvalo negativne reakcije korisnika.
 MarketingNajnovije vesti